T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
AMASYA / MERZİFON - Şehit Komiser Zeynep Sağır İmam Hatip Ortaokulu

HEDEF LGS 2024

May

Okulumuz rehberlik öğretmeni Serkan ŞENTÜRK, 8.sınıf öğrencilerimize " Dikkat ve Odaklanma " semineri verdi.

May

Okulumuz Rehnerlik öğretmeni Serkan ŞENTÜRK, 8.sınıf velilerimize " Sınav Kaygısı ve Başetme Yolları " semineri verdi.

May

okulumuz 8.sınıf öğrencileriyle Merzifon Adliyesi ziyaret edilmiştir.

Nis

HEDEF LGS 2024 KAPSAMINDA AMASYA HEDEF LGS KOORDİNATÖRLÜĞÜ ÖNCÜLÜĞÜNDE AMASYA İLİ GENELİ İMAM HATİP ORTAOKULLARI ARASINDA DENEME SINAVI DÜZENLENDİ. EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

Okulumuz 7.sınıfın dersine giren öğretmenlerimize destekleme ve yetiştirme kurslarımız hakkında bilgilendirme yapıldı. Seneye açılacak olan kurslarımıza öğrencilerimizin katılımını artırmak için destek olmaları istendi.

Mrt

Okulumuz Rehberlik öğretmeni Serkan ŞENTÜRK tarfından 7.sınıf öğrencilerimize Destekleme ve Yetiştirme Kurslarımız hakkında tanıtım semineri verildi. Okulumuzda paket program uygulanmakta olduğu ve her öğrencimizin LGS sınavında çıkacak altı ana derse de katılmak zorunda oldukları ve devamın önemli olduğu hususları öğrrencilerimize ifade edildi.

Mrt

Mrt

Destekleme ve Yetiştirme Kursu Tanıtım Afişlerimiz ve Panomuz.

Şbt

Okulumuz Rehber Öğretmeni Serkan ŞENTÜRK, 8.sınıf öğrencilerimize hazırlamış olduğu broşurleri dağıttı. Sonrasında öğrencilerimize Etkili Ders Çalışma Yöntem ve Teknikleri üzerine eğitim verdi.

Şbt

Okulumuzda düzenli olarak yapılan denemelerin analizlerine dönük 8.sınıf öğretmenleriyle Okul Müdürü Zeki ÇAMLI'NIN başkanlığında toplantı gerçekleştirildi. Sınav analizleri sonrasında başarısız öğrenci velileriyle okulumuz Rehberlik servisinin toplantı yapması kararlaştırıldı.

Şbt

Hedef LGS 2024 projesi kapsamında Amasya genelinde projeye dahil olan okullarla birlikte Suluova Şehit Osman KARAKUŞ İmam Hatip Ortaokulunda Amasya Din Öğretimi Şube Müdürü Celalettin KAPUSUZ başkanlığında her ay düzenli olarak yapılması planlanan il toplantısı gerçekleştirildi. 

Ara

8.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ ÇOK DEĞERLİ KIYMETLİ YAZARIMIZ SITKI ASLANHAN İLE ONLİNE BULUŞTULAR. KİŞİSEL GELİŞİM UZMANI OLAN YAZARIMIZ SITKI ASLANHAN , ÖĞRENCİLERİMİZE LGS SINAVINDA BAŞARILI OLABİLMENİN YÖNTEMLERİNDEN BAHSETTİ. LGS SINAVINDA BAŞARILI OLABİLMEK İÇİN KİTAP OKUMAYA HIZ VERMELERİ KONUSUNDA UYARILARDA BULUNDU. YAZARIMIZA KATILIMLARINDAN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜR EDER ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ.

Ara

Okulumuz Rehber Öğretmeni Serkan ŞENTÜRK tarfından 8.sınıf öğrencilerimize zaman yönetimi ile ilgili broşür hazırlanıp dağıtılmıştır. Öğrencilerimizin zaman yönetimi konusunda bilgilendirilmeleri sağlanmış olup zaman zaman bu hususta öğrencilerimize hatırlatmalar yapılmaktadır.

Ara

ilçemizde yer alan en başarılı okullar arasında bulunan Şehit Ahmet Özsoy Proje İmam Hatip Lisesi Rehberlik Öğretmeni Esin KAYA, 8.sınıf öğrencilerimize okul tanıtımı toplantısı gerçekleştirdi. Öğrencillere okulda uygulanan eğitim-öğretm faaliyetelerinden,  okulun fiziki  imkanlarından , okulda yapılan sosyal ve kültürel faaliyetlerden, okuldan mezun olduklarında seçebilecekleri bölümlerden vb. bahsetti. Öğretmenimize vermiş oldukları bilgilelendirmeler için teşekkür eder öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ara

Okulumuz 8.sınıf öğrencileri aynı zamanda Destekleme ve Yetiştirme Kursu öğrencilerimize Hedef LGS 2024 kapsamında sınav motivasyonuna artırmak, sınav kaygısını azaltmak için Sinemayı Sınıfa Taşıyoruz etkinliği gerçekleştirdik. Bu kapsamda Bakanlığımızın EBA'ya yüklediği ve öğrencilerimizin erişimine sunduğu " Buğday Tanesi " filmini sinema havasında sınıflarımızda öğrencilerimizle buluşturduk.