AMASYA / MERZİFON - Şehit Komiser Zeynep Sağır İmam Hatip Ortaokulu

Kas

Okulumuzda Genç Nida Kur'an-ı Kerim'i Güzel okuma yarışması  düzenlendi, her sınıf seviyesinden toplam 25 öğrencinin katıldığı yarışmada birinciliği alarak okulumuzu ilde temsil edecek isim 7/C sınıfından  Fatma Nur GÜLLE oldu.8/D sınıfından Ebrar KAYA ikinci olurken 5/C sınıfından Betül KILIÇSOKAN 3. oldu .

Kas

Okulumuzda 1.Dönem Genel Veli Toplantısı velilerimizin yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.

Kas

Okulumuz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü öğrencilerinin ve öğretmenleri Büşra AKKİN USLU ile Murat KAYA ve Değerler Kulübü öğretmenlerimiz Hatice GECKİN ile Hatice ÇUKUR'un ( ÇEDES Projesi ) duzenlemis oldukları Filistin'e Yardım Kermesi'nde 58.672,00 TL toplanmış olup toplanan yardımlar AFAD' İN hesabına Filistinli kardeşlerimizin yararına kullanılmak üzere yatirilmistir. Bu etkinliğe katılan yardımda bulunan emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Rabbim hayirlarinizi kabul etsin İnşallah.

Kas

OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİ DİLEK ÇITAK, DİLA KÜÇÜKKAHYAOĞLU VE MELEK TÜREL ÖĞRETMENLERİMİZİN HAZIRLAMIŞ OLDUĞU 10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ. ULU ÖNDERİMİZ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü VEFATININ 85. YILINDA RAHMET MİNNET VE ŞÜKRANLA ANIYORUZ.

Kas

ilçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet YOZGAT başkanlığında ,  Şube Müdürleri Cemalettin SERİN, Ali ALPARSLAN ve Hakan ÇALIŞKAN'ın da katılımı ile "İlçe Değerlendirme Toplantısı" gerçekleştirildi. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz toplantı sonrasında okulumuz yönetici ve öğretmenlerine öğrencilerimizin geleceğe hazırlanmalarındaki gayret ve çalışmlarından dolayı teşekkür ederek yapacakları çalışmalarda başarılar diledi.

Kas

Cumhuriyetimizin 100.yılında okulumuzda Cumhuriyet Bayramı Kutlama Töreni gerçekleştirildi. Törende şiirlere, konuşmalara, oratoryaya, koroya ve piyano resitaline yer verildi. Cumhuriyetmizin yüzyıllar boyu yaşaması dileklerimizle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'E ve silah arkadaşlarına ve tüm şehitlerimize minnet ve şükranlarımızı sunarız.

Ekm

CUMHURİYETİMİZİN 100.YILI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA DÜZENLENEN ŞEHİTLİK ZİYARETİMİZDE OKUL OLARAK ŞEHİTLERİMİZE HATİM İNDİRDİK DUALAR OKUDUK.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlamaları kapsamında düzenlenen Oryantiring müsabakalarında okulumuz 8/B sınıfı öğrencisi Aslım DOĞAN, ilçe 1.si olmuştur.  Merzifon Kaymakamımız Sayın Ali GÜLDOĞAN, öğrencilerimize odüllerini vermiştir. Etinlikte emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ. TOPLANTIYA KATILIM GÖSTEREN DEĞERLİ VELİLERİMİZE VE KIYMETLİ ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Haz

Okul Rehber Öğretmenimiz Serkan ŞENTÜRK öncülüğünde 7. sınıf öğrencilerimize Merzifon Fen Lisesi ve Şehit Ahmet Özsoy Proje İmam Hatip Lisesi'ne okul tanıtım gezisi düzenlenmiştir.

Haz

Okulumuzun her yıl sosyal etkinlikler kapsamında geleneksel olarak düzenlediği gezi etkinliği bu yıl Kapadokya bölgesine yapıldı. Öğrencilerimizin büyük ilgi gösterdiği geziye 3 öğretmenimiz ve 43 öğrencimiz katıldı. Öğrencilerimiz tarihi ve doğal güzellikleri merakla ve keyifle incelediler. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Haz

İmam Hatip Liselerinde uygulanan program çeşitliliği kapsamında Merzifon Şehit Ahmet Özsoy Proje İmam Hatip Lisesi okul müdürü ve müdür yardımcısı tarafından 8.sinif öğrencilerimize program çeşitliliği hakkında bilgilendirme yapıldı. Öğrencilerimize okul tanıtımı hakkında el broşürleri dağıtıldı.

Haz

Okulumuzda fen bilimleri, sosyal bilgiler, matematik branşlarının öğretmenleriyle STEM, TÜBİTAK Projeleri, Erasmus, e-Twinning  projeleri hakkında okul Müdür Yardımcısı Emin Akın başkanlığında  toplantı yapılmıştır. Öğretmenlerimiz önümüzdeki dönemde bu projelerin takibini yapmayı ve aktif olarak projelere katılmayı kararlaştırdılar. Projelerin önemi, öğrenciye katkısı ve projelerin devamlılığı konusunda ortak görüş belirlendi.

May

LGS'ye hazırlanan 8. sınıf öğrencilerimize sınav öncesinde moral motivasyon olması için bir piknik etkinliği düzenledik. Öğrencilerimiz öğretmenleri ile birlikte keyifli vakit geçirerek sınav öncesinde moral buldular.